header-buku-tamu2

Data Buku Tamu :  
Mengisi Buku Tamu
 
   
priyanto
27 Apr 2016 21:07 PM Isi Pesan # 360
Lokasi : Kota madiun

Kidemang.com kathah sanget biantu kawulo perkawis basa jawi. dalem nyuwun kerajaan medang ingkang dateng madiun dipun gali malih, wonten situs ngurawan dateng dolopo madiun, wonten situs bandar angin ponorogo
djono
24 Apr 2016 19:16 PM Isi Pesan # 359
Lokasi : yogyakarta

nami kulo djono pak demang....webnya ok banget saya suka dan selalu pancer di penanggalan jawa....sangat membantu.....trimsss
ardhi
23 Apr 2016 22:13 PM Isi Pesan # 358
Lokasi : jakarta

Shocked nderek nyimak nggih................kulo ardhi tiyang jawi solo kothok he..he...tonggo dewe mbok menawi.......................
Mas Putu Jagat
22 Apr 2016 6:40 AM Isi Pesan # 357
Lokasi : Pejagatan, Kutowinangun, Kebumen

ngaturaken sugeng tetepangan Smile kaliyan kulo mugiyo saged ngraketaken paseduluran tiyang jawi Smile
Gianto
19 Apr 2016 11:45 AM Isi Pesan # 356
Lokasi : Bekasi

nderek nguri-nguri sastro jawi
Lasiman
12 Apr 2016 21:33 PM Isi Pesan # 355
Lokasi : Bayem kutoarjo purwoprejo

Ndherek tetepangan lan nyuwun izin kange download. memetri budaya jawa salam kagem panjenegan ki demang
haryanto
12 Apr 2016 21:31 PM Isi Pesan # 354
Lokasi : indonedia

nderek donlot lagu keroncong doho nderek ngleruri seni jawi, matur nuwun dipun pareng aken
Willyanto
12 Apr 2016 12:52 PM Isi Pesan # 353
Lokasi : Purwakarta - Jawa Barat

Smile
Terima kasih dan mohon ijin untuk download lagu lagu keroncong asli.

Semoga Ki-Demang.com selalu update
Smile
SRIYONO
12 Apr 2016 11:10 AM Isi Pesan # 352
Lokasi : Jawa tengah

derek remen tasih wonten ingkang kersa nguri-uri kabudayan jawi, mugi saget dador warana, ngrembakaning kabudayan ingkang adhiluhung menika, tambah kuncara ing bawana. amiiin...
loehur
11 Apr 2016 22:45 PM Isi Pesan # 351
Lokasi : kaligesing purworejo jateng

MATURNUWUN!...
Kawula ndherek remen,tasih saget ndherek nguri uri kabudayan jawi sinaosa namung saksaget kawula.
Shadi Marto
10 Apr 2016 21:12 PM Isi Pesan # 350
Lokasi : Bekasi-Indonesia

Matur nuwun sanget, taksih saget mirengaken
Dagelan Mataram ngagem WEB meniko. Laughing
azis
06 Apr 2016 7:26 AM Isi Pesan # 349
Lokasi : semarang

MATUR NUWUN SANGET KANTHI KAWONTENAN WEB MENIKA SAGET BIYANTU KANGGE KULA ANGON LARE.
jowan
30 Mar 2016 17:40 PM Isi Pesan # 342
Lokasi : Sragen Jateng

Ki-Demang.Com, matur nuwun sanget, wontenipun Ki-Demang kulo sgt sinau kabudayan jawi.
jowan
30 Mar 2016 17:32 PM Isi Pesan # 338
Lokasi : Sragen Jateng

Matur Nuwun sanget, Ki-Demang.Com biyantu sanget, nopo malih gen Penanggalan OnLine, sanes'e niku nambahi wawasan dumateng tiyang ingkang dereng ngertos / kurang ing babagkan kabudayan jawi. Sepisan malih, Matur Nuwun.......
Sutarna, S.Pd
30 Mar 2016 17:14 PM Isi Pesan # 337
Lokasi : Madiun

Matur suwun kepareng tumut nyinaoni soho pados waosan ingkang kathah pitutur luhur
PONIMIN,SE
30 Mar 2016 10:15 AM Isi Pesan # 336
Lokasi : BENGKULU

Matur Suwun , Kawulo saged download Pranotocoro Temu Manten . Sepurone Boso Jowone ra karuan . Maklum wis dadi wong Sumatera
Sudi Sawna
30 Mar 2016 9:19 AM Isi Pesan # 334
Lokasi : Sidoarjo

Ijin copy terjemahan pararaton, suwun moga manfaat, pararaton ssitidaknya menjadi salah satu sastra yang penting dalam mengekspos sejarah bangsa

Suyono
28 Mar 2016 20:08 PM Isi Pesan # 333
Lokasi : Klaten

Matur nuwun sanget, amargi ingkang kula betahaken ing babagan budaya Jawi kamot wonten ngriki.
Dewi wening
25 Mar 2016 21:45 PM Isi Pesan # 332
Lokasi : wonosobo

Alhamdulillah, matur nuwun sanget...web punika saged dados referensi kula, nggulawentah para siswa ing pawiyatan.
Sukamto
24 Mar 2016 12:05 PM Isi Pesan # 331
Lokasi : Jakarta - Indonesia

Kula pengin sinau macapat, punapa wonten MP3 conto-conto tembang macapat wau.
kula pengin
[Halaman Pertama] ... [2] [3] [4] [5] [6] ... [Halaman Terakhir]
Pengunjung Online
Jumlah pengunjung / pesan seluruhnya : 310 pesan
Pengunjung Online : 1 user online
Pengunjung Online terbanyak : 8 hidup 14 Aug 2016 12:15 PM

 
Kembali ke : ki-demang.com

footer_kidemang