21. Tuladha Aturipun Panatacara Sasampunipun Tata Adicara Pambagyaharjo

erwaca cetha kaduk ruruh hangarah prana aturipun Bp. ___________ pinangka sulih salira ingkang hamengku gati.
Para lenggah kakung putri ingkartg satuhu kinurmatan, salajengipun dumugi laksitaning tata adicara atur

 
Pranåtå Cårå - ᭙

21. Tuladha Aturipun Panatacara Sasampunipun
Tata Adicara Pambagyaharjo

erwaca cetha kaduk ruruh hangarah prana aturipun Bp. ___________ pinangka sulih salira ingkang hamengku gati.
Para lenggah kakung putri ingkartg satuhu kinurmatan, salajengipun dumugi laksitaning tata adicara atur pasrahipun saking duta saraya badhe / calon kadang besan.
Wondene ingkang pinangka sulih salira nun inggih panjenenganipun
Bp ___________ wekdal kasumanggakaken


Kapethik saking : Tuladha Jangkep Kagem Para Panata Adicara
Rinakit dening : Soenarwan Hadi Poernomo, Latimin Winoto Adi

 kds penutup
wangsul-manginggil

Вадим Логофет женакарандаш для бровейооо полигон украина

Kaca Ngajeng

IKON KIDEMANG 2016 A

 
ikon-penanggalan
ikon-piwulang-kautaman
ikon-puspawarna
 ikon-pasinaon
 ikon-referensi
 ikon-naskah-kuno
 ikon-cerkak
 ikon-kesenian
 ikon-galeria
 ikon-kendhang
 ikon-lelagon
 ikon-resep-masakan
 ikon-download

Link Sutresna Jawa

kongres-bahasa-jawa
candi-diy-jateng
sejarah-medang

    Jumlah Pengunjung

7338900
  Hari ini     :  Hari ini :985
  Kemarin     :  Kemarin :1150
  Minggu ini   :  Minggu ini :1944
  Bulan ini   :  Bulan ini :24345
Kunjungan Tertinggi
08-21-2016 : 1963
Online : 44

Kontak Admin.

email-kidemang